Encarna Piñero comparteix un Sopar-Col·loqui amb els nostres socis

Encarna Piñero és l’actual consellera delegada i primera executiva del Grup Piñero, després de rellevar al seu pare en 2012 i després de la mort d’aquest en 2017, Encarna Piñero és al costat de la seva mare, Isabel García Lorca i les seves dues germanes Lydia i Isabel Piñero; l’encarrega de dirigir una de les cadenes hoteleres espanyoles més importants del món i del continent sud-americà.

Amb més de 800 milions de facturació el Grup Piñero no ha deixat de créixer i diversificar al llarg de la seva història. Encarna Piñero així ens ho va fer veure a relatar-nos com van ser els inicis de la companyia i el canvi que ha anat donant fins a l’actualitat. “El grup cada dia creix i canvia, com som una empresa petita (quant a personal) tenim aquesta capacitat de fàcil maniobrabilitat”.

Trepitjar sobre sòl ferm sempre ha estat un factor que ha caracteritzat a aquesta companyia i que Encarna Piñero segueix al peu de la lletra. “Procurem no cometre accions que poden implicar un seriós risc per a la companyia” assegura Piñero, ara bé també ha afirmat que treballen per ser un grup innovador i diferent, “no volem ser només una cadena hotelera”.

El grup suma 25 establiments i més de 13.600 habitacions per tot el món. Està present a les quatre zones turístiques més importants de la República Dominicana (Platja Bavarès, la Romana, Sant Joan i Samaná). També a Aruba, Mèxic, Jamaica, Canàries i per descomptat en les Illes Balears.

A més dels seus hotels, també cal afegir que realitzen la tasca d’un turoperador amb les seves empreses Soltur i Coming2. Un dels seus més recents i efectius negocis ha estat la inversió en habitatges d’ús residencial amb Bahia Príncep Residences a Mèxic i Platja Romana. “Els inquilins d’aquests immobles són antics clients dels nostres hotels. Són clientela fidel que ha optat per aquest producte. Estem molt contents pels resultats” ha assegurat Piñero.

El Cercle en la presentació del Projecte de llei de Pressupostos per 2019
Miguel Ángel Paniagua se sotmet a les preguntes dels socis del Cercle