E|motion group s’uneix al Cercle com a nou soci col·laborador

“Fomentar l’activitat esportiva i cerca d’un turisme de qualitat”. Aquestes són les raons per les quals el Cercle i E|motion group han decidit unir els seus camins.

El Cercle d’Economia de Mallorca, de la mà del seu president, José María Vicens; i E|motion group, a través de la seva CEO, Edwin Weindorfer; han tancat aquest matí un nou acord pel qual la companyia internacional de màrqueting esportiu passa a formar part de la llista de socis col·laboradors de l’entitat mallorquina.

“Fomentar l’activitat esportiva i cerca d’un turisme de qualitat”. Aquestes són les raons per les quals el Cercle i E|motion group han decidit unir els seus camins segons ha expressat el president del Cercle. “Aquesta nova incorporació segueix la línia marcada per la nova junta directiva a principis de legislatura. Treballar per a obtenir un canvi en el model que repercuteixi positivament en la societat mallorquina. Comptar amb l’ajuda de E|motion *group demostra que anem en la direcció correcta”.

El desembarcament a l’illa de E|motion group ha suposat un gran impacte econòmic i turístic durant els últims anys. A través dels seus grans esdeveniments esportius internacionals, com han estat els WTA Mallorca Open, han potenciat i revaloritzat la imatge de la comunitat autònoma. Uns efectes que prometen continuar augmentant després de donar-se a conèixer que del 20 al 27 de juny de 2020 es durà a terme en Santa Ponça, l’ATP Mallorca Championships. “Creiem a Mallorca i ens volem involucrar amb la seva societat civil i els seus projectes. És per això que col·laborarem estretament amb el Cercle” ha finalitzat Weindorfer.

E|motion group és una de les companyies més importants a nivell europeu dins del sector del màrqueting esportiu, especialment en les àrees d’esdeveniments i consultoria directiva. Com a empresa líder en l’organització d’esdeveniments es caracteritza per potenciar el desenvolupament en innovació, tant pròpia com la dels seus col·laboradors i clients, a nivell nacional i internacional.

La junta del Cercle es reuneix amb la presidenta del Consell de Mallorca
Toni Horrach presenta HM Hotels als nostres socis