El lideratge no s’obté a través d’un mandat

El valor C com a component necessari per ser un líder. 15 punts bàsics.

“La força no és una eina que s’ha d’utilitzar per influir a la massa social”. Carmen Molano experta en lideratge i gestió del canvi ha impartit aquesta tarda una conferència a l’hotel Valparaiso i que ha estat organitzat pel Cercle d’Economia de Mallorca.

Davant més d’un centenar de persones, la llicenciada en Direcció i administració d’empreses va exposar els punts principals que una persona necessita per aconseguir “ser un líder en el dia a dia”. En contra de les idees tradicionals sobre govern i adreça social, Molano, va expressar que és necessari “conèixer tant la grandesa interior pròpia, com la de les persones del nostre al voltant”.

“Liderar el potencial que tenen els altres i tenir la capacitat d’alinear el cor amb la ment de cadascun dels seus companys” és el que realment pot ser un autèntic capdavanter, segons paraules de Carmen Molano.

A través d’exemples, de diferents personalitats històriques, Molano aconsegueix demostrar al seu públic que la consciència és un punt clau que cadascun dels seus exemples té en comú i que “ha utilitzat per triomfar en la consecució dels seus objectius”. 15 punts a partir de la consciència que es desenvolupen i que poden ajudar a “aconseguir coses que no havíem pensat aconseguir”.

Trobar un nivell d’èxit que sigui compatible amb la felicitat i establir certs límits també és una característica que “pot ajudar a tenir pau interior i ajudar-nos a créixer i millorar” ha resumit Carmen Molano.

Borisgrafic s’uneix al Cercle com a nou soci-col·laborador
Dinar-Col·loqui amb Joan Gual d’Autoritat Portuària