El batle de Palma anuncia en el Cercle els projectes de la Ciutat que ve

Jaime Martínez, arquitecte de professió i batle de Palma durant aquesta legislatura, ha compartit la seva visió sobre la ciutat que governa i els projectes prevists de cara als anys restants.

Després de nou mesos al capdavant del Consistori, Martínez ha centrat els eixos vertebradors de la seva proposta. Entre les prioritats dels serveis públics: la neteja, la seguretat ciutadana, l’habitatge i la mobilitat.

El tema de l’habitatge que, segons l’edil, és un problema que transcendeix més enllà dels ajuntaments i és ja un problema de la societat perquè, assegura: “Hem crescut 100.000 habitants en els últims vint anys però només hem desclassificat sòl”.

Jaime Martínez ha respost també a les preguntes generades sobre la situació actual de l’edifici de GESA, les galeries comercials de la Plaça Major i sobre la nova ordenança cívica. També n’ha anunciat la construcció d’un recinte firal de referència, una oficina informativa dedicada als interessos dels autònoms o la remodelació de la zona centre.

A més, Martínez proposa una gran aposta per la cultura, l’esport i la sostenibilitat amb la finalitat de cohesionar a la societat, recuperar l’essència de la ciutat i retornar-li a Palma el lloc que li correspon, com l’octava més important d’Espanya i una de les qualificades com a millor ciutat per viure.

CIBAME signa una nova col·laboració amb el Cercle
L’Associació de Joves Empresaris s’uneix al Cercle