Col·laboració entre la UIB i el Cercle d’Economia de Mallorca

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, ha rebut en audiència la direcció del Cercle d’Economia de Mallorca, encapçalada pel nou president de l’entitat, Josep Maria Vicens, acompanyat pel vicepresident, Lluís Quetglas, i per Carles Rullan, vocal. L’objectiu de la reunió, a la qual ha assistit també el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, Jordi Llabrés, era conèixer millor la realitat de la Universitat i parlar de possibles formes de col·laboració entre ambdues institucions.

L’any 2019 el Cercle d’Economia de Mallorca celebra el 25è aniversari com a plataforma plural de pensament i debat entorn del creixement econòmic i el retorn dels beneficis a tota la societat illenca. Aquesta fita és una oportunitat de col·laboració transversal amb la Universitat, que proposarà ponents per a les conferències que organitza periòdicament el Cercle i en farà difusió, per si són d’interès per a la comunitat universitària.

Un dels àmbits en els quals es va acordar treballar conjuntament és el de la cooperació en matèria de cultura i el de la innovació i la transferència de coneixements a la societat, atès que el Cercle d’Economia de Mallorca pot contribuir a posar en contacte el món universitari amb l’empresarial i cercar objectius comuns de feina amb altres institucions.

Reunions amb el Batle de Palma i el President del CES
Gran preocupació per la situació actual de la negociació del REB