Centre de Jardineria Edeen nou soci-col·laborador del Cercle

El Cercle d’Economia de Mallorca i el Centre de Jardineria Edeen han signat aquest matí un acord pel qual l’empresa mallorquina es convertirà a partir d’ara en nou soci-col·laborador del Cercle.

El nostre president, José María Vicens, i els copropietaris de Edeen, Carolina Mora i Federico Álvarez han fet oficial la col·laboració a través d’un acte realitzat a l’Hotel Valparaiso en el qual les dues parts han mostrat la seva satisfacció per la signatura d’aquest nou document. Segons Vicens la incorporació de *Edeen aconsegueix que “el Cercle creixi una mica més i el seu missatge arribi a noves parts de la ciutadania mallorquina”. El president ha recalcat la importància també, que empreses de l’illa “creen en el nostre projecte”.

Per part seva, els representants de Edeen han assegurat que “el cercle és una entitat plural en la qual convergeixen diferents opinions i en la qual volem estar presents i col·laborar activament”.

Creat en 2012, Edeen és un centre de jardineria que destaca per la seva filosofia d’atenció i tracte al client; i el seu compromís amb la societat i el medi ambient. Amb un dels majors espais de planta a l’aire lliure, Edeen és un lloc per al gaudir de la tranquil·litat, on les plantes es presenten integrades dins d’un espai natural i capaç de crear la sensació d’un jardí silvestre. Un sistema equilibrat entre model empresarial i sostenibilitat.

Gabriel Sampol esmorza amb els socis del Cercle
José Ferrer ofereix la segona part de l’audició guiada sobre Mozart