Ampliam la família del Cercle amb Cleanwave

Cleanwave.org és una organització sense ànim de lucre amb l’objectiu i responsabilitat preservar, restaurar i regenerar el món natural i el seu entorn. També en són conscients de la necessitat de col·laboració entre entitats, davant la complexitat dels problemes ambientals.

Se sumen al projecte del Cercle, per impulsar i involucrar a la comunitat en la protecció i regeneració de la mar i de la terra al Mediterrani, i aconseguir que les Illes Balears es converteixen en un model a seguir a tot el món per a la vida regenerativa

La seva presidenta, Line Hadsbjerg (a la foto, al costat del president del Cercle, Pep Vicens), ha apostat per treballar de manera conjunta i reforçar els vincles del territori per a crear sinergies.

Des de la seva creació a Mallorca, en 2017, els seus fundadors varen idear solucions per al plàstic d’un sol ús amb la finalitat de reemplaçar la cultura del “usar i tirar” per una mentalitat de reutilització. Per a això, varen posar en marxa una sèrie d’iniciatives com, per exemple, la creació de la primera xarxa de punts de recèrrega d’aigua en diversos llocs de les Illes.

Augmenta l’economia de les Illes Balears però a un ritme menys intens cada vegada.
Cita puntual amb la previsió pressupostària de la CAIB per al 2023