AlcudiaMar nou soci-col·laborador del Cercle

El Cercle d’Economia de Mallorca i AlcudiaMar han signat aquest matí un nou acord pel qual l’empresa mallorquina es convertirà a partir d’ara en nou soci-col·laborador del Cercle.

El nostre president, José María Vicens, i el director de l’empresa mallorquina, Tomeu Bestard han fet oficial la col·laboració a través d’un acte realitzat a l’Hotel Valparaiso en el qual les dues parts han mostrat la seva satisfacció per la signatura d’aquest nou document. Segons Vicens la incorporació de AlcudiaMar aconsegueix que “el Cercle creixi una mica més i el seu missatge arribi a nous municipis de l’illa”. El president ha recalcat la importància també, que empreses de l’illa “creen en el nostre projecte”.

Per part seva, el representant de AlcudiaMar ha assegurat que “el cercle és una entitat plural en la qual convergeixen diferents opinions i en la qual volem estar presents i col·laborar activament”.

El port de Alcudiamar treballa per a respondre als nous reptes que se’ls presenten dia a dia, adequant els serveis i les instal·lacions portuàries amb la finalitat de millorar la comoditat dels seus clients. Alcudiamar és molt més que un segur refugi per a navegants, és un lloc pel qual passejar tranquil·lament, visitar els seus comerços, degustar els exquisits plats dels seus restaurants, contemplar els seus espectacles, participar en els seus esdeveniments i servir de base i punt de partida per a la pràctica d’esports tan apassionants com la vela, la pesca o el busseig.

Balears una comunitat que aposta per la tecnologia i innovació
El grup SIFU s’uneix al cercle com a nou soci-col·laborador