UBES s’uneix com a soci col·laborador per a impulsar el vessant sanitari del Cercle

La Unió Balear d’Entitats Sanitàries (UBES) augmenta la família de socis col·laboradors del Cercle.

La reconeguda associació d’entitats sanitàries, impulsora també del projecte Semàfor Covid a Illes Balears, s’uneix com a soci col·laborador per a fermar el seu suport a la nostra associació i donar continuïtat a noves iniciatives.

Amb aquesta nova incorporació s’enforteixen els llaços de col·laboració amb el sector sanitari en un any tan dur i complicat en el qual la recuperació de la salut, i l’activitat econòmica i turística són els objectius principals a causa de la pandèmia mundial.

UBES duu des de 1985 desenvolupant una tasca associativa en l’àmbit sanitari privat amb la voluntat de unir esforços en la prestació de serveis sanitaris eficients i d’alta qualitat a tota la població local i visitant de les Illes Balears. En la signatura han estat presents tant la presidenta d’UBES, Carmen Planas, com el president del Cercle, Josep Maria Vicens.

Com a ens local de pensament i debat independent i plural, el Cercle ha participat en nombrosos projectes de desenvolupament i innovació i col·labora activament en la divulgació del coneixement mitjançant conferències i estudis.

Presentació de: “Contra el Olvido”: Reflexions sobre la pandèmia de la COVID-19.
Treball continuat amb les Institucions