Formalitzam la col·laboració amb MGC Mútua

El Cercle creix amb més socis col·laboradors. En aquesta ocasió i amb més de quaranta anys de trajectòria, MGC Mútua, amb seu a Barcelona i presència a Catalunya, Balears, Madrid, València, Andalusia i Galícia, i més de 76.000 mutualistes, fa esment en els seus valors definitoris per a distingir-se d’altres companyies.

Maria Rosselló, Responsable Corporativa de MGC Mútua a les Illes Balears, ha formalitzat el compromís mitjançant la signatura  de l’acord de col·laboració de l’entitat asseguradora. Segons les seves pròpies paraules: “En MGC Mútua compartim i donam suport a la visió del Cercle de cooperar en la revitalització i modernització de la vida econòmica de les Illes Balears i contribuir al progrés i benestar. D’altra banda, la nostra voluntat és que la Mútua sigui coneguda i reconeguda per fer les coses bé però també, per estar implicada amb la societat d’una forma solidària, i en aquest COMPROMÍS que acabam d’adquirir amb el Cercle d’Economia de Mallorca tenim l’oportunitat de contribuir al foment de la innovació, la cultura, la sostenibilitat empresarial i, en definitiva, al progrés de les nostra Illes”.

El president del Cercle, Pep Vicens, ha agraït la incorporació de MGC Mútua “a aquest espai de pensament i debat on s’escolten les opinions dels socis i es consensua una veu que es fa arribar a la societat, l’esforç de la qual, depèn únicament dels socis (personals o organitzacions) ja que la nostra organització, per a mantenir la seva independència, no rep fons de cap institució pública”.

 

L’economia es moderà al gener
CIBAME signa una nova col·laboració amb el Cercle