- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Reducció de Residus en una economia circular
28 març, 2023/09:30 - 13:30
Dimarts 28 de març a les 9.30h a l’hotel St. Regis Mardavall
Segon esdeveniment de la sèrie «Pensant en Circular».
Les iniciatives i les operacions circulars suposen un gran repte per a les petites empreses. En el Cercle veiem la necessitat de fomentar col·laboracions i inspirar a les PIMES perquè l’economia circular tingui un veritable sentit.
En aquesta segona trobada, a l’Hotel St. Regis Mardavall, veurem un exemple real d’una empresa que ha implantat amb èxit solucions amb enfocament circular (Gestió de residus, energia, aigua,..), i quins han estat els reptes i les dificultats que s’han trobat en el camí.
Com a alternativa sostenible de transport fins a l’Hotel St. Regis Mardavall, existeixen aquestes dues línies de bus públiques ( TIB 105 o TIB 106), amb sortida a les 8.40am (105) i a les 8.50am (106) de l’estació intermodal de la Plaça d’Espanya , o la possibilitat de compartir cotxe enviant un email al Cercle.
Dirigit a: PIMES / persones interessades en el turisme responsable /persones compromeses amb la sostenibilitat i la transició ecològica.
Programa
“Reducció de Residus en una economia circular”
Pensant Circular, tàctiques innovadores per a petites i mitjanes empreses.
9.30am
Benvinguda
Uta Werner, Presidenta de la Comissió de turisme responsable del Cercle.
Francisco Vila, CEO de Arabella Hospitality España
9.50am
“El complex camí cap a la circularitat real als hotels”
Rafa Guinea, President de TIRME
10.10am
“Sistema automàtic de pesatge de residus”
Tomeu Guiscafré, Director de IOT Wireless DNA
10.20am
“Gestió de recursos i residus en una economia circular”
Francisco Balcázar, Director de Sostenibilitat Operativa en Arabella Hospitality España”
11.15am
Cas pràctic: Hotel St. Regis Mardavall (Gestió de residus, energia, aigua,…)
Els assistents podran experimentar in situ la «trastienda» de les instal·lacions i explorar, en converses amb el personal tècnic, la posada en pràctica de l’eficiència energètica.
12.45am
Tancament. Aperitiu i networking.
Col·laboren