El grup SIFU s’uneix al cercle com a nou soci-col·laborador

El Cercle d’Economia de Mallorca i el Grup Sifu han signat aquest matí un nou acord pel qual l’empresa nacional es convertirà a partir d’ara en nou soci-col·laborador del Cercle.

El nostre president, José María Vicens, i la gerent l’empresa a Balears, Margarita San José, han fet oficial la col·laboració a través d’un acte realitzat en les oficines del Cercle en el qual les dues parts han mostrat la seva satisfacció per la signatura d’aquest nou document. Segons Vicens la incorporació del Grup Sifu aconsegueix que el Cercle “pugui difondre el seu missatge i la seva labor a més parts de teixit empresarial”. El president ha recalcat la importància també, que empreses de l’illa “creen en el nostre projecte”.

Per part seva, la representant del Gurpo Sifu ha assegurat que “el cercle és una entitat plural en la qual convergeixen diferents opinions i en la qual volem estar presents i col·laborar activament”.

En Grup SIFU, Centre Especial d’Ocupació líder en la prestació de Facility Services socialment responsables, proporcionem tots aquells serveis que una companyia pot externalitzar perquè pugui centrar-se en la seva activitat principal. Oferim a les empreses solucions integrals i flexibles en serveis auxiliars, neteja especialitzada, serveis mediambientals, assessoria i gestió de subministraments.

AlcudiaMar nou soci-col·laborador del Cercle
El Santander compromès amb el Cercle