El Cercle reuneix l’ecosistema d’innovació balear

La II Trobada sobre Intel·ligència Artificial organitzada pel Cercle ha convertit el Palau de Congressos de Palma en el pol d’atracció del talent de les Illes Balears davant gairebé dos-cents assistents.

La trobada ha comptat amb ponents que han parlat sobre innovació, desenvolupament del coneixement i avanços en el camp de la tecnologia. Entre ells, la secretaria general d’Innovació del Govern d’Espanya, Teresa Riesgo, qui es va centrar en l’anàlisi del nivell científic i de recerca arreu l’Estat.

A més ha intervingut José Juan Novas, coordinador de la comissió de Ciència, Tecnologia i Informació del Cercle que ha explicat els treballs de la mateixa i el seu objectiu de convertir aquestes jornades en una “pista d’aterratge” del talent de les Balears.

El president del Cercle, Pep Vicens, ha destacat en la presentació de l’acte “el talent, generositat i intel·ligència col·laborativa dels convidats per compartir les seves bones idees amb tots i ha agraït també a les entitats illenques que donen suport a aquestes iniciatives.”

La jornada s’ha organitzat en diferents panells o taules rodones temàtiques en les quals han intervingut un nodrit grup d’experts de gran importància.

L’acte de clausura matinal ha estat a càrrec d’Asunción Gómez, catedràtica de la Universitat Politècnica de Madrid (UPM) i vicerectora de Recerca, Innovació i Doctorat, experta en IA i llenguatge, butaca q de la RAE, en una ponència prèvia a les paraules del secretari autonòmic d’Innovació, Antoni Carmona.

La trobada ha culminat amb l’esmorzar-col·loqui en el qual els assistents han pogut continuar amb preguntes i dubtes sobre els temes exposats.

Així va ser l’esdeveniment que aplega els experts en intel·ligència artificial del nostre entorn i el talent balear d’innovació.

 

El Govern rep la proposta sobre minimis per unir esforços
La nostra Comissió de Ciència, Tecnologia i Innovació es reuneix amb el Govern