El Cercle, present a la VIII edició del Premi Regne d’Espanya

La seva Majestat el Rei ha lliurat el VIII Premi Regne d’Espanya a la Trajectòria Empresarial a Isak Andic, fundador i president no executiu de Mango a les instal·lacions de l’IESE Business de Barcelona.

En l’acte, al qual hem acudit en representació del Cercle, han estat presents, entre altres, els presidents de les tres organitzacions convocants del Premi; Manuel Pérez-Sala, president del Cercle d’Empresaris; Jaume Guardiola, president del Cercle d’Economia de Barcelona i Andrés Arizkorreta, president del Cercle d’Empresaris Bascs.

Segons l’acta del Jurat, la concessió del Premi a Isak Andic es va decidir “en virtut de la seva contribució al desenvolupament econòmic i social d’Espanya al llarg de diverses dècades d’esforç i de treball, creant ocupació, internacionalitzant les seves activitats i contribuint a la millora del seu entorn i al benestar del país. Raons que ho converteixen en un referent per a les futures generacions”.

El premiat va agrair als convocants la concessió del guardó fent esment que “aquest reconeixement no és per n’Isak Andic, sinó que és per a Mango. Perquè Mango és molt més que una persona, ja que té una mica de l’esforç i treball de cadascuna de totes les persones que han treballat i treballen en el projecte. Aquesta és la clau del nostre èxit: la nostra cultura comuna”. Va continuar amb un desig: “Que el projecte de Mango, que va néixer de manera humil a Barcelona fa més de quaranta anys, pugui servir per a fomentar l’esperit emprenedor entre la joventut i l’aspiració d’ajudar a crear prosperitat per a moltes persones i famílies i servir a la societat”. I va acabar amb la següent afirmació: “Amb més iniciatives i més empresaris estic convençut que el nostre país serà més fort i estarà més unit. I la nostra societat serà millor”.

ASINEM se suma al projecte del Cercle
L’economia es moderà al gener