Comencen les visites d’estudiants a empreses de les Illes Balears

Acostar als estudiants de Formació Professional i universitaris a la realitat de les nostres empreses insulars sembla un escenari, no sols desitjable, sinó fonamental per a contribuir a la millora del progrés social d’aquestes illes.
Les sinèrgies potencials que poden produir-se d’aquest contacte són nombroses, bilaterals i la UIB ha de ser el calador natural i principal del qual es nodreixi el talent futur de la nostra economia: es necessiten joves ben formats, en coneixements, habilitats pràctiques i aptituds per a impulsar amb força i renovar el desenvolupament econòmic balear i abordar els complexos desafiaments globals als quals ens enfrontem. A més, les empreses insulars són la porta d’entrada laboral i la destinació final dels joves estudiants.

Amb aquest propòsit, acostar persones i idees, fruit del conveni de col·laboració amb la UIB i del ferm compromís amb la formació dels joves i l’aposta per la innovació en diversos camps, el Cercle ha iniciat la promoció d’una sèrie de visites d’estudiants a empreses de les Illes Balears.

La primera visita i projecte pilot ha comptat amb l’assistència de l’alumnat de la Facultat d’Economia i Empresa i del Màster formatiu els qui han tengut l’oportunitat de recórrer les instal·lacions i conèixer els processos de creació de l’empresa mallorquina Robot: des del disseny  i desenvolupament de producte, materials com la seva comercialització i distribució o els seus valors socials i corporatius.

Per part seva, el soci col·laborador del Cercle, l’empresa Roig Bus, s’ha sumat a la iniciativa i proporciona el transport i trasllat dels estudiants durant les visites.

Armengol i Cladera reconeixen la tasca de la societat civil en la millora del REB
L’empresa mallorquina Intec Ciberseguretat, nova sòcia col·laboradora