Basilio Baltasar presenta les seves dues darreres obres literàries amb motiu del Dia del Llibre

Basilio Baltasar, escriptor mallorquí amb un currículum i àmplia trajectòria al capdavant de multitud projectes del món de les lletres, ha presentat les seves dues últimes obres a la Biblioteca de Babel de Palma: “L’intel·lectual rampant” i “L’apocalipsi segons sant Goliat”, les quals han tingut dos padrins joves.

Abans de l’autor, han intervingut l’editor, Benito García Noriega, qui va exposar les dades actuals sobre l’edició de llibres i els canvis en la logística i també la crítica literària, Anna Caballé, que ha destacat la força simbòlica i al·legòrica dels llibres de Basilio Baltasar.

El també escriptor i historiador, Quico Maura, ha introduït l’acte i ha fet esment de les característiques literàries principals de totes dues obres.

Per part seva, Basilio Baltasar, ha agraït les paraules dels col·legues i ha conclòs que: “L’autor no sap el que ha escrit. Només els lectors (…) podran revelar el sentit de la seva escriptura.”

Així, sobre el procés creatiu de l’escriptor, Basilio Baltasar ha admès la dificultat d’albirar que només som presoners d’una herència i destí i que s’ha de descobrir en què consisteix el joc abans de morir-se.

Més informació al diari Última Hora.

El dinamisme de l’economia marca les darreres dades de l’Índex d’Economia
Reunió de treball amb el Batle de Palma sobre el Districte d’innovació.