Marga Prohens comprova en el Cercle la unió de la societat civil

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, i el vicepresident, Antoni Costa, han assistit al tradicional sopar col·loqui amb els socis del Cercle que periòdicament es dur a terme amb els representants al capdavant de l’Executiu.

A l’inici, Prohens ha destacat els treballs i mesures realitzades durant el seu mandat i les directrius a seguir en qüestions com la manca d’habitatge o la massificació turística, contra les quals ha anunciat “decisions contundents i valentes”, en erigir-se com a problemes principals dels balears, i ha assegurat que: “Ens correspon escoltar el malestar social creixent dels ciutadans”.

A més Prohens ha reconegut la tasca del Cercle en la promoció del front comú necessari per a aconseguir la millor defensa dels interessos de les Illes quant al model de finançament que ha tornat a la taula de negociacions.

Després del discurs presidencial, la reunió fora de les institucions, que ha congregat a més d’un centenar de persones a l’Hotel Valparaíso de Palma, s’ha convertit en una sort de sessió de control en la qual Prohens ha respost a totes les preguntes formulades per gran part dels representants de la societat civil.

Trenta anys d’Innovació a les Illes Balears
Luis Prieto detalla en el Cercle l’estratègia digital i de transformació de l’Administració